Få nogen til at tage imod den mad ud af huset
Vi siger lige, at du har bestilt en stor portion mad ad flere retter fra https://www.kokken-jomfruen.dk/ , fordi det skal bruges til et større selskab, som du er ved at arrangere.
Der er nemlig så mange andre ting, som du skal stå for, at du ikke har tid til at lave al den mad selv – og så ved du fra erfaring, at det her sted kan lave maden bedre end dig, og også selvom det er lavet i store portioner, så er der smag i hver bid.
Det betyder så også, at maden vil ankomme i flere bakker, beholdere og så videre, som der skal placeres, hvor maden skal bruges som buffetanretning.
Du vil helst selv have, at en i arrangementet sørger for at stille maden op selv, så det ikke er udbringerne, der skal gøre det.
Derfor er det vigtigt, at man får afsat en person til at stå for det.
Mad ud af huset skal være anrettet og placeret det rette sted
Nogle gange får man maden anrettet lidt på forhånd, så man mere eller mindre bare kan servere det, når man har placeret noget bestik til det, men det kan tænkes, at du gerne vil overføre maden til noget mere spændende porcelæn eller andet, som folk skal øse maden op fra.
Det kan være den samme person, som tager imod maden fra cateringfirmaet, der står for dette.
Det kan jo også blive en opgave i sig selv at få placeret maden, så den er jævnligt fordelt på en måde, så alle folk til selskabet kan komme til den, uden der bliver dannet for lang kø, når der skal hentes mad.
Man skal også forsøge at holde de varme retter varme, indtil de skal spises, og man må hellere dække dem til, så der ikke kommer insekter i dem, indtil da.
Således er det faktisk en hel persons arbejde at foretage sig her.