Få et overblik over de forskellige webhoteller her

31 juli 2021 Silje Hansen

Når du skal have lanceret en hjemmeside eller webshop, kommer du ikke udenom at skulle forholde dig til hosting og webhotel. Hvis du ikke har prøvet at lave en hjemmeside før, kan du med fordel læse lidt nærmere omkring, hvad det helt præcist er.

Uanset om du selv designer din hjemmeside eller hyrer et bureau til opgaven, skal du forholde dig til, hvor du ønsker at have et webhotel henne. Det er nødvendigt for at du kan få din hjemmeside til at blive synligt på det domæne, som du har købt. 

Der findes i dag en lang række af muligheder, når det kommer til webhoteller. Her kan der også være stor forskel på, hvem du vælger og, hvilket produkt du vælger. Derfor bør du sætte dig ind i, hvad et webhotel er, samt hvor meget plads du skal bruge på til din hjemmeside. 

Hvad er et webhotel?

Et webhotel lyder måske kringlet. Det kan siges at være et sted, hvor du placere din hjemmeside. Det vil sige alle tekster, billede og det design, som du har lavet til din hjemmeside. Det er dermed her du lægger alt det data du skal bruge til din webshop eller hjemmeside over. De fleste webhoteller tilbyder også en mail, hvor alle dine mails bliver opbevaret.

Når du derfor betaler et beløb om måneden eller årligt for et webhotel, så er det ikke noget du ejer. Du lejer som udgangspunkt en plads til at kunne få placeret din hjemmeside. Her peger du hjemmesiden til at pege over på det domæne, som du har købt. Det vil sige, at hjemmesiden vil komme frem på domænet, når man søger efter din hjemmeside. 

Der findes i dag en lang række webhoteller, som du kan vælge mellem. Det kan være en jungle for de fleste at navigere rundt i. Derfor har vi lavet en lille guide til, hvordan du vælger det rette webhotel for dig. 

Sådan vælger du det rette webhotel

Er du i tvivl om, hvilket webhotel du skal vælge, kan vi hjælpe dig godt på vej. Når du skal vælge et webhotel, findes der flere forskellige danske og udenlandske udbydere. Her er det meget op til dig, om du har særlige præferencer i forhold til kundeservice og hjælp, når du har behov for det. Der kan også være store forskelle i priserne alt efter, hvilket webhotel du vælger.

Når du skal vælge et webhotel, er det vigtigt at overveje, hvor meget plads du skal bruge. Her kan du starte med, hvad der er nødvendigt med plads og hvor mange emails du skal bruge. Du kan altid opgradere, hvis du får behov for mere plads. 

Få et komplet overblik over alle webhoteller

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket webhotel du skal vælge, eller hvad der er bedst til prisen for dig, så kan du med fordel finde en sammenligningsside. Ved at finde en sammenligningsside der viser alle webhoteller, kan du let danne dig et samlet overblik på én gang. Det kan som regel gøre det lettere at vælge et webhotel for dig.

Flere nyheder