Smagsfulde E-væsker til elektroniske cigaretter

13 april 2018 Alberte Christiansen
Smagsfulde E-væsker til elektroniske cigaretter
En E-cigaret er ikke bare en E-cigaret – der findes utroligt mange forskellige muligheder på markedet, hvad angår elektroniske cigaretter, og dette åbner op for en masse forskellige dampningsoplevelser. Én ting er de mange forskellige mods, batterier og brændere, man som damper kan anskaffe sig og hermed skabe sin egen, personlige elektroniske cigaret. Men vigtigst af alt er måske E-væsken, som er dét, du tilsætter e-cigaretten, og som udgør smagsoplevelsen ved at dampe. De forskellige væskers aromaer er naturlige eller fremstillet i laboratorium, og disse spænder vidt og bredt – hvad end man er til det søde, sure eller stærke. Det er vigtigt at finde en evæske, som passer godt til ens behov og smag, samt at kigge efter et godt evæske tilbud – dette giver dig mulighed for at afprøve forskellige smage og måske at mikse nogle af disse for at afprøve nye, spændende kombinationer.

Mange smagsmuligheder 

Der er mange smage at vælge imellem, når det kommer til E-væske. Blandt disse finder man kiwi, pebermynte, vanilje samt mange andre. Det er muligt at købe E-væsker, der indeholder nikotin, og disse er gode i forbindelse med nedtrapning af cigaretter. Langt de færreste er i stand til fra den ene dag til den anden at ligge nikotinen på hylden, og det kan derfor være en hjælp at vælge en E-væske med en nikotinkoncentration, der passer godt til dit behov og herfra nedtrappe koncentrationen stille og roligt.

E-væskes bestanddele

Udover aromastoffet, der giver dampen fra E-cigaretten smag, består E-væske af vegetabilsk glycerin, som producerer dampen, propylenglycol, som forstærker smager af aromastoffet, samt demineraliseret vand, der fortynder glycerinen. Det er som regel de samme aromaer, der bruges i forbindelse med mad- og drikkevarer, der benyttes som aroma i E-væske, og derfor er mange af smagene genkendelige. Man kan eksempelvis få aromaer med smag af flagermuse-vingummer og Jenka tyggegummi.

Flere nyheder