Københavnsbegravelser.dk

Skal du have arrangeret en begravelse, bisættelse eller askespredning? Det kan ofte være uoverskueligt at planlægge afskeden med en afdød på egen hånd, og det føles langt mere naturligt at fokusere sin energi på den svære afsked og den nærmeste familie. Københavns Begravelser yder dig fuld service i forbindelse med begravelse, bisættelse eller askespredning. En lokal certificeret bedemand København tager sig af forløbet fra start til slut. Du er dog med på sidelinjen, og bedemanden hjælper dig med at træffe de bedste beslutninger i den svære stund. 

Online bestilling

Hos Københavns Begravelser er det muligt at skifte det traditionelle hjemmebesøg ud med en online bestilling. Den online bestilling indeholder 7 simple trin og er let og overskuelig at udfylde. Herefter får du tilknyttet en lokal bedemand, og sammen får I de sidste detaljer på plads. Der er mange penge at spare ved at vælge den online bestilling. Bedemanden sørger for en tæt dialog med dig igennem forløbet og hjælper dig med at træffe de rette beslutninger i forbindelse med afskedscermonien – det er altså kun hjemmebesøget, du skal undvære ved denne løsning. Resten af forløbet er præcis som hos den lokale bedemand. Hvis du føler dig mere tryg ved et traditionelt hjemmebesøg, er dette selvfølgelig også en mulighed. 

Kister, urner og blomster

Københavns Begravelser har et stor udvalg af kvalitetsprodukter, når det kommer til begravelsesartikler. Når bedemanden har fået alt på plads med kirkegården, sendes den bekræftende bestilling til dig, og det er i denne fase, at du vælger urne, tilkøber kistepynt osv. Alle urner er bionedbrydelige, og søurnerne kan uden bekymring smides i vandet – de er nedbrudt efter blot en time i saltvand.