Find en dygtig revisor eller bogholder online

23 april 2019 Astrid Pedersen
Find en dygtig revisor eller bogholder online

Der er stor forskel på virksomheders behov for professionel hjælp, når det handler om det daglige regnskab og virksomhedens skattemæssige forhold. En mindre virksomhed (for eksempel en hobby virksomhed) vil sjældent have samme behov for regnskabs hjælp som en fuldtids virksomhed, især ikke hvis der ikke er vareindkøb i virksomheden. Arbejder du for eksempel som konsulent, kan du sikkert selv klare den løbende bogføring ved hjælp af et regnskabsprogram. Men derfor kan du stadig have glæde af, at en bogholder og en revisor tjekker dit regnskab i ny og næ, og sørger for, at de rette beløb opgives til skat – og ikke mindst, at der bliver indberettet moms på rettidig vis.

Med en dygtig revisor og en bogholder til hjælp et par timer på månedlig basis kan du sove roligt om natten, og være trygt forvisset om, at der ikke pludselig kommer et skattesmæk eller et torskegilde.

Få hjælp til dagligt regnskab og årlig revision af din virksomhed

Hvis din virksomhed har en vis størrelse, og samtidig en god omsætning, er der sandsynligvis mange poster i regnskabet – indgående såvel som udgående. Og det er ikke sikkert, at du selv har tid til – eller mulighed for – at holde styr på den daglige bogføring.

Til dette formål findes bogholdere. Bogholdere er kontor uddannede fagfolk med speciale i regnskabsførelse. En dygtig bogholder kan holde styr på virksomhedens kassekladder samt yderligere bilag og fakturaer, og samtidig håndtere betaling af regninger samt udbetaling af løn og honorarer. Bogholderen sørger samtidig for at gøre regnskabet klart til revision ved årets afslutning, så revisoren kan udfærdige årsrapporten til Skat og virksomhedens interessenter.

Din Lokale Revisor er en landsdækkende sammenslutning af bogholdere og revisorer, som kan hjælpe dig med din virksomheds regnskaber og skattemæssige forhold. Du kan på lokalerevisorer.dk finde den bogholder eller revisor, som passer til din virksomheds behov.

Flere nyheder