Ekspresbank.no

Saml dine lån hos Ekspres Bank 

Hos Ekspres Bank er vi specialister i lån, og vi har flere forskellige typer af lån på hylderne. Hos os kan du hurtigt få et forbrugslån til det, du nu har brug for. Vi blander os ikke i, hvad du vælger at bruge pengene til. 

Du kan låne et beløb i størrelsesordenen 5.000-300.000 kr. Skal det gå meget hurtigt, fordi du af en eller anden grund skal bruge pengene her og nu, kan du søge om et hurtiglån, også kaldet et kviklån. 

Få overblik over dine lån med et samlelån

Hos Ekspres Bank tilbyder vi altså både forbrugslån og kviklån. Og derudover har vi endnu en lånetype på hylderne: det såkaldte samlelån. Det betyder ganske enkelt, at du samler alle dine forskellige lån hos os. 

Du har måske allerede et eller flere lån hos andre pengeinstitutter. Har du det, skal du selv sørge for løbende at bevare overblikket over dine forskellige lån og hele din økonomiske situation. Og du skal sørge for at holde styr på de forskellige datoer for tilbagebetaling. Samler du derimod dine lån et sted, bliver din lånesituation og din økonomi langt mere overskuelig. 

Vælger du et samlelån hos Ekspres Bank, kan du samlet låne op til 500.000 kr. 

Ekspres Bank hjælper dig med overblikket

 

Når du samler dine lån et sted, bliver din økonomi mere overskuelig. I stedet for at få rudekuverter fra en lang række steder, kan du altså nøjes med at få kuverterne fra et sted. 

Ekspres Bank sørger for at betale dine lån de steder, hvor du har optaget lånene. Det gør vi med det samme. Og derefter skal du kun koncentrere dig om at betale af på dine lån et sted. 

I langt de fleste tilfælde vil du faktisk også spare penge ved at samle dine lån et sted. Og det er da værd at tage med.