Bundgard.dk

Tag på sprogskole eller udveksling med Bundgård Rejser

Bundgård Rejser er en dansk arrangør af sprogskole- og udvekslingsophold i udlandet. De brænder for udviklingen af unge studerendes sprogkundskaber, og sammensætter tilbud til uforglemmelige oplevelser på skoler over hele verden. Det handler om at tale sproget i landet, hvor det tales, og samtidig knytte nye venskaber med ligesindede på tværs af kulturer. Deres udbud af ophold varierer bredt, så du kan finde den løsning, der matcher dine ønsker og dit budget.

Bliv mødt af et imødekommende og rejseglad team

Bundgård Rejser drives af tre kvinder, som til sammen udgør et engageret og imødekommende team med en forkærlighed for kombinationen af rejse og uddannelse. Vibeke grundlagde firmaet på baggrund af sin fortid som sproglærer, der inspirerede hende til at engagere sig i at skabe flere muligheder for kultur rejser til rejselystne unge studerende.

Anne er Vibekes datter og er medejer af Bundgård Rejser. Hun har selv erfaring med udlandsophold fra hendes år som bosiddende i hhv. London og Chicago og er uddannet Cand. Negot. Sammen med Pernille, som bl.a. har erfaring med udlandsophold fra sit sprogskoleophold i Spanien og år på High School i USA, tager de sig af kontakten til kursisterne fra partnerskolerne over hele verden.

Ønsker du mere information om dine muligheder, kan du klikke forbi deres hjemmeside og læse nærmere.

  • Kultur rejser

Kvalificeret undervisning og fællesskab

For Bundgård Rejser er det essentielt, at de studerende kommer hjem fra deres udlandsophold med en uforglemmelig oplevelse og en stor portion faglighed i bagagen.

De samarbejder kun med skoler, som de ved kan levere en undervisning og øvrige forhold i den kvalitet, der skal til. Det er din garanti for kompetente lærere og velfungerende fællesskab, som skaber optimale rammer for din læring undervejs. Der arrangeres sprogrejser til børn, unge, voksne og ældre, og det er muligt at tage af sted hele året rundt.

Bred variation af sprogskoleophold

Der er mange forskellige ønsker om, hvordan et sprogskoleophold skal se ud. Derfor giver Bundgård Rejser mange muligheder for at fine ophold i mange variationer, så du både kan vælge små eller store klasser, uddannelser med få eller mange undervisningstimer mm.

På sprogskole skal du udover sproget også vælge et tilvalgsfag efter din interesse, som f.eks. dans eller madlavning. På den måde går din sprogindlæring hånd i hånd med indsigten i lokale, kulturelle skikke, og det styrker din sprogforståelse – og så er det også sjovt.

Tag på udveksling på High School eller college

Måske er du ikke ude efter et hurtigt sprogskoleophold, men går i stedet og overvejer et længerevarende studieophold i en anden kultur. Hos Bundgård Rejser har du mulighed for at komme ud som udvekslingsstuderende på college eller på High School, og opleve hvad det vil sige at have en hverdag i et andet land, med et andet uddannelsessystem.

Vil du på college, har du muligheden i de fleste engelsktalende lande. Her kan du tage en bachelor, en diplomuddannelse eller en lokal studentereksamen. Er du mellem 14 og 18 år, kan du tage på High School i lande lige fra nabolandet Tyskland til Australien p den anden side af jorden.

Klik forbi hjemmesiden og læs flere detaljer.