Spar tid og bekymring med profeesionel rydning af dødsbo

25 marts 2018 Astrid Pedersen
Spar tid og bekymring med profeesionel rydning af dødsbo

Når en af dine kære dør, starter en periode med megen sorg. Uanset om du har mistet et nært familiemedlem, en ægtefælle eller en kær ven, er sorgen altoverskyggende, når et menneske går bort. Oven i sorgen skal man tilmed have en hverdag til at fungere – og dertil kommer arbejdet med at arrangere bisættelse og få den afdødes papirer bragt i orden. Ofte er de efterladte på bar bund med hensyn til den afdødes jordiske gods – især hvis bortgangen er sket så pludseligt, at vedkommende ikke har haft tid til at tage stilling på forhånd.

Rydning af dødsbo – en fornuftig løsning

Det kan virke helt uoverkommeligt selv at skulle stå med ansvaret for at afsætte samtlige effekter fra et dødsbo. Blot det at skulle sortere i den afdødes personlige ejendele kan blot tilføje mere smerte til sorgen, og tanken om at skulle køre møbler og andet løsøre på genbrugsstationen, eller selv at skulle forestå salget af værdifulde genstande, er aldeles pinefuldt. Derfor er det en rigtig god idé at alliere sig med en professionel marskandiser med speciale i rydning af dødsbo.

Marskandiseren i Store Kongensgade har gennem fire årtier opkøbt og ryddet dødsbo for private. Med stor respekt for såvel den afdøde som de efterladte kan Marskandiseren i Store Kongensgade hjælpe med at vurdere de effekter, som måtte have værdi, og bortskaffe de effekter, som ikke har nogen monetær værdi. Skal der foretages en vurdering, vil den foretages professionelt – og skal der foretages et opkøb, vil det være til fair og realistiske priser.

Tryghed og garanti ved rydning af dødsbo

Marskandiseren i Store Kongensgade er registreret handlende med koster bevilling, hvilket indebærer, at virksomheden via Københavns Politi har tilladelse til at opkøbe dødsboer og tømme dødsboer. Dette er din garanti for, at du får en redelig og forsvarlig service ved rydning af dødsbo.

Flere nyheder