Skab opmærksomhed om din kampagne eller dit produkt med seo

26 juni 2017 admin
image

Hvis du skal i gang med en kampagne, eller du har en webshop, hvor du godt kunne tænke dig nogle flere kunder, er det en god ide, at du ser nærmere på det, der hedder SEO. Det er en engelsk forkortelse for søgemaskineoptimering. Det går ud på at få din hjemmeside, webshop eller blog så højt op i en søgning på nettet som muligt.

Søgemaskinerne sætter nogle regler op for, hvordan en side skal være for at komme højt op i en søgning. Det går blandt andet ud på, at det skal være nogle gode tekster med det relevante søgeord, og at der er andre sider, der linker til din side. Søgemaskinerne ændrer ofte deres kriterier til, hvordan en side kan komme højt op i en søgning. Det gør, at det kan være svært for dig at holde styr på. Særligt hvis I er en lille virksomhed, eller at du har startet din egen webshop eller blog, og gerne vil leve af den.

Mange vælger at hyre et bureau som for eksempel det danske Klikko. Det er et bureau, der har specialiseret sig i SEO og dermed det at få din hjemmeside højere op i en søgning. Den følgende artikel er baseret på, hvad de kan hjælpe dig med, så du kan skabe mere opmærksomhed om din kampagne eller dit produkt.

Et bureau har mange skribenter, der kan skrive tekster til dig

En del af det, som et bureau som Klikko kan hjælpe dig med, er, at de har en stor pulje af skribenter, der er vant til at skrive SEO tekster og tekster til en hjemmeside som din. Det gør derfor, at du kan få nogle tekster, som søgemaskinerne godt kan lide, og som de derfor vil synes, skal højere op i en søgning.

SEO tekster er tekster, der har fokus på et af dine produkter, din kampagne eller overordnet beskriver din organisation eller virksomhed. Det er ikke nogle tekster, der kommer til at ligge på din hjemmeside, men de er med til at gøre, at der bliver skabt mere opmærksomhed om din hjemmeside.

Klikko kan også hjælpe dig med at få nogle bedre tekster på din hjemmeside. Hvis du er chef for en lille virksomhed eller måske lige nu er den eneste i virksomheden, er det ikke sikkert, at der er en medarbejder, der er god til at skrive tekster.  Det er ellers vigtigt at have en god beskrivelse af din kampagne eller dine produkter, hvor der bliver brugt nogle af de rigtige søgeord. Det er noget, som søgemaskinerne godt kan lide.

Andre hjemmesiders links giver din hjemmeside troværdighed

Noget andet, som hjemmesiderne godt kan lide, og som er med til at skabe opmærksomhed omkring din hjemmeside er, at der er andre hjemmesider, der linker til din hjemmeside. Det får søgemaskinen til at se din hjemmeside som en, som andre godt kan lide.

Du behøver dog ikke at vente på, at der er andre hjemmesider, der opdager din hjemmeside og begynder at linke til den. Du kan godt hjælpe processen lidt på vej. Det er det, der hedder linkbuilding. Der opretter et bureau som Klikko altså en række hjemmesider eller har nogle, som de allerede bruger. På den hjemmeside lægger de tekster, der linker tilbage til din tekst.

Teksten på hjemmesiderne er ikke som sådan en, der skal læses af andre, men Klikkos skribenter skriver dem, så de sagtens kan læses af andre og give dem de informationer, som de har brug for i forhold til din kampagne eller dit produkt. Søgemaskinerne kan aflæse, hvor godt en tekst er skrevet, og om den for eksempel bruger et bestemt ord for meget. Det er noget, som søgemaskinen ikke kan lide, og derfor vil dårlige tekster føre til, at en hjemmeside ikke kommer lige så højt op i søgningen.

Vigtigt at være opmærksom på SEO Hosting

Udover at administrere eller oprette de hjemmesider, som har backlinks til din hjemmeside, gør et bureau som Klikko også det, at de sørger for, at hjemmesiderne ligger på forskellige servere. Gerne nogle, der hører hjemme i forskellige lande. Det er med til at give en langt højere grad af troværdighed til din hjemmeside, når linksene til din hjemmeside ikke kommer fra hjemmesider, der bliver hostet på den samme server. Det er også det, som man kalder SEO Hosting.

Derudover tænker Klikko også meget over, hvilke former for servere som de bruger til at linke til din hjemmeside. Hvis der bliver linket fra en hjemmeside, der ligger på en server, som søgemaskinen mener, er lidt suspekt, vil det søgemaskinen straffe dig for det. Det handler altså hele tiden om at være opmærksom på, hvad søgemaskinen er programmeret til at kigge på.

Mere fleksibelt at arbejde sammen med et bureau

Nogle større virksomheder har ansat medarbejdere, der udelukkende beskæftiger sig med SEO. Det kan du selvfølgelig også gøre, men hvis du har en lille eller en mellemstor virksomhed, der pengene der højst sandsynligt ikke. Det er bare en af grundene til, at det er en langt mere fleksibel løsning for dig at samarbejde med et bureau som Klikko frem for at have dine egne ansatte til at gøre det.

Når du samarbejder med et bureau, kan du nemt vælge fra at bruge penge på SEO i en periode, hvis der ikke er penge til det i budgettet. Det er selvfølgelig ærgerligt, da SEO også er med til, at du får flere besøgende og dermed flere penge. Men det kan selvfølgelig være nødvendigt.

Derudover kan der være perioder, hvor det går rigtig godt for din virksomhed, og hvor der ikke er brug for at få lavet SEO tekster og linkbuilding. Hvis du har ansat nogle til at gøre det, må du enten fyre dem eller få dem til at lave noget andet. Der er det også langt mere fleksibelt, at du samarbejder med et bureau. Du kan altid tage en uforpligtende samtale med et bureau som Klikko og finde ud af, hvad dine muligheder er i forhold til SEO. Det er en god mulighed for dig at få styr på det sidste i forhold til din kampagne eller lanceringen af dit produkt. Så tag en snak om søgemaskineoptimering med Klikko

Flere nyheder