Nordiskcampingudstyr.dk

Hos Nordisk Campingudstyr ligges der vægt på produkter i høj kvalitet til billige priser, og det vægtes højt, at du hurtigt efter din bestilling kan tage dit nye udstyr i brug. Derfor leveres alle varer indenfor 1-2 hverdage, og også levering til Norge og Sverige foregår under gode leveringsbetingelser. Nordisk Campingudstyr arbejder nemlig ud fra 3 enkelte, men vigtige grundværdier – handlen med dig skal foregå nemt, hurtigt og billigt. 

Stort sortiment 

Nordisk Campingudstyrs sortiment rummer alt indenfor campingudstyr, herunder fortelte, markiser, kølebokse og campingmøbler. Med det store udvalg af varer kan du hurtigt blive klar til campingturen med familien. Hvis du leder efter aktivitetsudstyr til campingturen, kan dette ligeledes findes på webshoppen – du kan finde alt fra foldecykler til gummibåde. Udvalget af gummibåde rummer både til strandbrug og til egentligt fiskeri. Her finder du blandt andet en gummibåd med elmotor til en yderst fornuftig pris. I forhold til madlavning på campingturen har Nordisk Campingudstyr alt, hvad du kunne få brug for. Sortimentet giver dig mulighed for lidt af hvert – fra madlavning til mange mennesker med et udvalg af store, stationære webergriller, eller madlavning på en primitiv telttur med simple, kompakte rejsegrille, der er ideelle til udendørsliv. Du kan ligeledes kombinere en gasgrill og et kogeblus og dermed opnå en alsidig løsning. Nordisk Campingudstyr er på forkant med udviklingen indenfor gasgrille, og du er dermed sikret de mest innovative løsninger. 

Råd og vejledning 

Det kan være svært at overskue det store sortiment på egen hånd, og Nordisk Campingudstyr bistår dig derfor med råd og vejledning i forbindelse med dit køb. En handel på nettet er altså ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med den professionelle vejledning, du ville få i en butik. Ring på 20 87 67 50 og tag en uforpligtende snak. Du kan herefter føle dig tryg ved dit køb.

Skal du bruge køleboks eller andet, så tjek nordiskcampingstyr.dk