mylooks.dk

Med Kosmetikguide.dk får du en god introduktion til forskellige behandlinger inden for skønhedspleje. Der er masser af tips og under de forskellige behandlingsformer, finder du god information hvad enten det drejer sig om valg af klinik og behandling. Kosmetikguide.dk gør det nemt og bekvemt at orientere sig og vælge den rigtig behandling.

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling der er den rette for dig, findes der yderligere en guide for dette.

Plastikkirugi

Denne behandling ændrer på kroppens udseende. Foretages indgrebet på et normal menneske kaldes indgrebet for kosmetisk, og foretages indgrebet pga. sydgdom eller en defekt, kaldes indgrebet for rekonstruktionskirugi.

Her et udvalg på forskellige plastkkirugiske indgreb og behandlinger.

Bryster

Af kirugiske behandlinger er der følgende at vælge imelllem.

 • Brystforstørrelse med brystimplantater
 • Brystforstørrelse med eget fedt
 • Brystløft
 • Brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Brystvortekirurgi af indadvendte brystvorter
 • Brystvortereduktion
 • Fjernelse af brystimplantat
 • Udskiftning af brystr

Brystforstørrelse

Denne behandlingsform er egnet til mennesker, der ønsker at få større og smukkere bryster ved at indoperere implantater, der enten er af saltvand eller sillikone, og dråbeformede eller runde. Der er fordele og ulemper ved begge typer.

Behandlingen er egnet for normale mennesker over 18 år, og foregår ved et kiriguisk indgreb, hvor implantaten lægges ovenpå eller under musklen. Indgrebet tager 1-3 timer.

Der foregår ved fuld bedøvelse, og bivirkninger er ømhed og rødme ved brystvorter og et permanent ar. Ricisi kan bl.a. være infektion, fordi implantaten lægger skævt, arret kan blive stramt, beskadigelse af nerve m.m.

implantaters levetid er ca. 15 år. Prisser ligger mellem 25.000-40.000 kr. afhængig af implantattype. Danske priser er pt. lave pga. en større konkurrence mellem de private hospitaler, og det kan derfor ikke betale sig at tage til udlandet.

Fedtdepoter

Under dette emne finder du følgende indgrebstyper:

 • Fedtsugning
 • Gastrisk banding
 • Gastrisk bypass
 • Gastrisk Mac Lean
 • Maveballon (gastric balloon)

Fedtsugning

Dette indgreb er når du har et ønske om at fjerne fedt, som du ikke kan komme af med ved via almindelig kost og motion. Fedtsugning kan ikke bruges som et middel mod overvægt. Det kan anvendes til stort set alle steder på kroppen.

Fedtsugning er en god løsning til at forme din krop, så du får et udseende, der mere ligner din ideal krop. Vær opmærksom på at behandlingen ikke er en erstatning for at have et sundt og aktivt liv med gode kost- og motionsvaner. Metoden fjerner uønskede fedtdepoter, som normalt ikke kan forsvinder på anden vis.

Medoden egner sig til stort set alle aldersgrupper mænd og kvinder. Da huden ofte mister elacitet med alderen, anbefales behandlingen til  yngre aldersgrupper.

Behandlingen foregår ved at der stikkes en kanyle ind under huden, der er tilsluttet et suggende vakum-apparat, som suger fedstdepotter ud af kroppen. Inden fedstsugningen går i gang, sprøjter maskinen en passende mængde bedøvelse og andrenalin ind i kroppen.

Der er forskellige teknikker til fedtsugning. Tumescent-teknikken, tør-teknikken og ultralydsmetoden. De enkelte klinikker oplyser normalt ikke hvilken metode de anvender, så derfor råder vi dig til spørge.

Bivirkninger kan være hævelse, rødme, åmhed og følelsesløshed. Komplikationer kan bl.a. være infektion og blødninger. Du skal regne med en halv til to ugers tid før du kan påbegynde arbejde igen.