Kostumebutikken.dk

Udlev din indre nissepige, ærkengel eller cheerleader med pompom til din næste fest. Kostumebutikken.dk har nemlig lige det kostume, dit indre legebarn længes efter, når du skal til fest. Uanset om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, til englevinger eller rollespil, kan du finde det hele på vores hjemmeside kostumebutikken.dk. Når folk kan gemme sig bag nisseskægget eller gorillamasken, slår de sig mere løs. Det gør festen sjovere. Så skynd dig ind på vores hjemmeside og find ud af, hvem du gerne vil være for en aften.  

Du bestiller dit kostume på vores hjemmeside kostumebutikken.dk. Vi leverer kostumerne inden for to-tre dage, efter du har bestilt. 

Let’s get the party starting

Ingen fest uden udklædning – eller sådan burde det i hvert fald være i vores verden her i kostumebutikken.dk. Lige meget om det er firmajulefrokosten, polterabend eller faster Odas fødselsdag, så giver det noget mere gang i gaden, når folk er klædt ud. Kostumer er med til at få folk ud af deres vante roller. Når de kan gemme sig bag et piratoutfit eller et par englevinger, bliver det nemmere at slå sig løs, danse på bordene og have det sjovt. Der sker bare noget mere, når alle er klædt ud. Med kostumer fra kostumebutikken.dk er der dermed lagt op til en uforglemmelig aften.  

Vi har i kostumebutikken.dk kostumer til enhver tænkelig form for temafester – og nok også til et par, du ikke selv var kommet i tanke om. De er i den bedste kvalitet og lige gyldigt, om det er cowboys, aliens, halloween, den gode gamle klassiker – 80’er festen, eller måske en julefest med nissepiger, julemænd og engle, som du er ude i, er vi leveringsdygtige i kostumer til det. Det er bare at gå ind på kostumebutikken.dk og bestille det, du skal bruge. Så skal du kun tilsætte sjov og ballade for at få en fantastisk aften. 

Rollespil i den mørke skov

Hvis du er mere til at være klædt ud som troldmand eller zombie, mens du spiller rollespil, kan du også finde udstyret til det i kostumebutikken.dk. Vi har både kostumer som søuhyre eller varulv og tilbehør som kæder, lænker eller rustent pigtråd. Vores kunstige tænder er lavet i USA og er af bedste kvalitet. Så gode, at din tandlæge ville få et chok, hvis han så dem!

Alle vores masker hos kostumebutikken.dk er lavet af latex. De er i en god kvalitet, og hvis vi må sige det selv, rimelig skræmmende. Det er i hvert fald ikke nogen, vi har lyst til at møde i en skov en mørk aften. Vi har blandt andet varulve-, djævle- og ghoulmasker, der kan skræmme livet af de fleste. 

Praktisk: 

Kostumebutikken.dk leverer to-tre dage efter, du har bestilt. Der er gratis fragt på udvalgte varer, og du kan vælge mellem at få sendt dit kostume som brev eller pakke. Vi sender også kostumer til Grønland og Færøerne. 

Det er også muligt at leje vores kostumer. Det gør du også via hjemmesiden, hvor du vælger leje i stedet for køb.