jesperhannibal.dk

På rejsebureauets Jesper Hannibals webside finder du en bred vifte af rejsedestinationer og en lang række forskellige rejseformer. Under kategorierne af rejsemål finder du færdigtænkte rejsepakker til faste priser, og disse eventyr venter blot på din bestilling. Dog er det vigtigt at nævne, at rejsebureauet ligget stor vægt på den personlige betjening. Staben af dygtige, velberejse rejsekonsulenter hos Jesper Hannibal sælger ikke kun færdige rejser. Du og rejsekonsulenten arbejder sammen for at finde frem til den rejse, der matcher netop dine forventninger.

Miljøbevidst rejsebureau

Med Jesper Hannibal kan du tage afsted på din rejse med god samvittighed. Ved booking af en af Jesper Hannibals “Grønne rejser” er du sikker på, at din rejse tager hensyn til miljøet. Du støtter det lokale samfund, og du biddrager til besvarelse af biodiversitet. På en “grøn rejse” skal du ikke gå på kompromis med komforten på rejsen. Tværtimod vil du finde, at du kun kommer endnu tættere på natur og kultur. Jesper Hannibal udbyder en lang række af grønne rejsemål – heriblandt Aruba, Brasilien, Indien, Thailand og Sydafrika. Ved booking af rejse gennem Jesper Hannibal kan du altså rejse afsted med rigtig god samvittighed. Du kan på hjemmesiden desuden læse råd til, hvordan du som turist kan være mere ansvarlig. Jesper Hannibal er et af de eneste danske rejsebureauer, der har fået Travelife bæredygtighedscertificering. 

Rejse til vands

Jesper Hannibal tilbyder udover rundrejser, badeferier og safarier ligeledes cruises på både små og store skibe. Du kan tage på cruise i blandt andet Afrika, Asien og Caribien. Hvis du er i tvivl om, hvor din cruise rejse skal gå hen, kan du finde inspiration i rejsekatalogerne på Jesper Hannibals hjemmeside eller kontakte rejsebureaet for en snak om dine ønsker.