impactgroup.dk

Om det er sommerfesten, årets konference, julefrokosten, et kick-off eller en reception. Eventburauet Impactgroup tilbyder full-service til dit event, og kan dermed sikre, at dette bliver en succes. Hos Impactgroup er konceptet at arbejde tæt sammen med deres kunder for at finde de bedste løsninger til at opfylde kundens behov i forbindelse med afvikling af et event. Ideen er at levere den perfekte service med respekt for kunden og de værdier, som er på stedet. Eventmanagement er nøgleordet hele vejen fra ide til dagen, hvor det hele skal gå op i en højere enhed.

Fokus på værdiskabelse

Impactgroup har arbejdet med events i nogle af de mest krævende miljøer og forstå vigtigheden i værdiskabelsen ved afholdelsen af disse. Derfor arbejdes med professionel og gennemprøvede projektledelse og en konsekvent kundeservice, der er med til at garantere at der bliver leveret et unikt produkt og en fantastisk service – selv indenfor en kort tidsramme. Impactgroup guider deres kunder gennem operationelle og kommunikative opgaver med en tilgang der giver events en engageret, effektivt og kompromisløs karakter.

Når det er tid til Kick-off

Hos Impactgroup har de stor erfaring i og viden om at afvikles Kick-off arrangementer. Tanken bag disse er at give ansatte og partnere et positivt løft, både socialt og fagligt, til et nyt projekt. Dagen kan evt. sammensættes med fagligt arbejde om formiddagen og et socialt eller udfordrende eftermiddags program. Eksempel på sidstnævnte kan være en helikoptertur. Typisk kan dagen så afsluttes med gallamiddag og samlet overnatning. En god måde at lave skabe bedre sammenhold.

Droneoptagelser kan give ekstra værdi

Når et event har været en succes er det vigtigt at få kommunikeret denne succes ud til resten af verden. En god platform til dette er de sociale medier. Hertil kan Impactgroup tilbyde at lave flotte optagelser fra drone, der både kan bruges på storskærm under selve eventen, men altså også til den efterfølgende eksponering af eventet og produkterne.

Firmafest og julefrokost

I mange danske virksomheder er den årlige fest og den årlige julefrokost store højdepunkter og vigtige events for det interne sociale miljø. Impactgroup kan sammensætte en uforglemmelig julefrokost med alt hvad der hører til. Eventbureauet sørger for både budget- og projektstyring fra første møde med kunden og til selve dagen er blevet en succes. Der sørges for at alle aftaler falder på plads, at alle leverancer bliver præcise, og at budgettet bliver holdt. Impactgroup står naturligvis også gerne for at finde den rette lokation og at gastronomien og vinene lever op til jeres forventninger.
Efter at den årlige julefrokost har været en stor succes, så er det tid til at arrangere den næste firmafest. Impactgroup er et eventbureau, der gerne står for at gøre en firmafest til noget helt unikt. Bureauet fungerer som en paraply, der styrer og koordinere alt fra start til slut. Her tages ansvar for hele processen ligemeget om det skal være en Hawaii temafest, hvor venuen bliver forvandlet til en strand med palmetræer, eksotiske drinks og mad, der passer. Eller om teamet skal være noget helt andet. Impactgroup skræddersyer hver enkel firmafest til de behov, som virksomheden har.