Idéer til festlig oppyntning

13 februar 2018 Alberte Christiansen
Idéer til festlig oppyntning

Der er mange ting, der er gode at tænke på, når man skal holde fest – hvad end der bliver fejret. God mad, underholdning og et godt selskab er ofte i fokus, men det er ofte de helt små detaljer, der gør festen rigtig mindeværdig. Det er her, de mange forskellige festartikler, man kan købe, kommer ind i billedet. En fin borddækning med bordkort og flot dug, flag og rispapirslamper, fine cocktailpinde og festlige heliumballoner – der findes uendelig mange forskellige festartikler, og dette tilbehør kan gøre festen endnu bedre og sjovere. Der findes festartikler, der egner sig godt til mange forskellige begivenheder – og så er der de mere specifikke, der hører til særlige begivenheder. Dette er for eksempel bryllupsfigurer til brylluppet og kagelys til fødselsdagen. Alt sammen biddrager pynten til at skabe den helt rette stemning.

En flot borddækning 

Borddækning er en ting, der er meget tradition omkring. Hvad end det gælder fødselsdag, konfirmation, julefrokost eller bryllup er borddækning en essentiel del af helhedsindtrykket. Mange siger, at bordet udgør den halve fest. Der findes meget forskelligt bordpynt, der kan bruges til at skabe et flot bord, hvor folk har lyst til at sidde og hygge sig. Duge, servietter, konfetti og fine små bordkort er nogle af dem. Er det udendørsfest, kan hængende havelanterner over bordene skabe en fantastisk stemning. En bordløber er en festartikel, der ligger langs bordets midte mellem tallerkener og service, og dettte er en ekstra prik over i’et. 

Festlige balloner

En festartikel, der for alvor skaber glæde blandt både børn og voksne, er balloner. Balloner passer godt til mange forskellige lejligheder og er en meget dekorativ form for oppyntning, der kan bruges på mange måder – måske som pynt i loftet eller som ballonbuketter ved indgangen? Mulighederne er mange. Heliumballoner er populære, særligt i folie, da disse kan holde meget længe, og da de svæver på festlig vis i luften. Loftet kan eksempelvis dækkes med flotte, farverige heliumballoner. Man kan ligeledes anskaffe sig hyggelige balloner med LED lys.

Festartikler til fødselsdagen

Hvis der skulle nævnes én begivenhed, hvor festlig oppyntning for alvor er i fokus, så må det blive fødselsdagen. Særligt børnefødselsdagen er den perfekte anledning til at give den fuld gas med balloner, flotte farver, bannere, en dekorativ lagkage m.m. Papirsguirlander er en fin måde at pynte rummet op med og partyhatte skaber ekstra god stemning. Det er muligt at anskaffe sig fødselsdagslys i flotte farver og motiver.

Flere nyheder