Frisoerpii.dk

Få økologisk hårpleje med Frisør Pii

Hos Frisør Pii er det altid miljøet og dit velvære, som er i fokus. Ved at bruge nogle af de bedste økologiske hårprodukter af mærket Aveda vil du altid kønne føle dig sikker hos denne grønne frisør i København. Produkterne er nemlig brugt i hele verden, hvor de også har imponeret både frisører og deres kunder for dens nærende virkninger. Uanset om du gerne vil have stærkere hår, eller det skal farver i en ny nuance, så har Aveda et produkt, der passer til dine ønsker.

Rådgivning om naturlig skønhed

Målet hos Frisør Pii er således at skabe en naturlig skønhed med naturlige ingredienser. Der findes en række forskellige økologiske frisører i København men hos Frisør Pii forsøger man at overgå konkurrenterne ved at sætte ekstra fokus på personlige rådgivning og viden om den nyeste trend. Når man før har sat sig i frisørstolen kan man derfor slappe helt af og trygt overlade håret til en af de professionelle frisører, som både kan hjælpe med en flottere frisører og en bedre hårpleje.

Bag om Frisør Pii

Frisør Pii er startet af Louise Pii, som har arbejdet det meste af livet med hår. Hun har blandt andet afholdt forskellige kurser i både ind- og udland, og have skrevet adskillige tillæg til ugeblade og modemagasiner omkring behandling af håret, som følger tidens trend.

Det er derfor altid en god idé at kigge ind hos Frisør Pii, hvis du leder efter følgende:

Det er meget vigtigt for Frisør Pii, at du får en skøn og behagelige oplevelse, hver gang du besøger deres salon. Når du bestiller en tid, er der således både sat tid af til konsultation og behandling, for at sikre den bedste løsning til netop dit hår. Du kan også se frem til en afslappende aromamassage efter konsultationerne, hvor der bruges nogle af Avedas skønne olier. Herefter vil du være helt klar til din behandling, hvor du f.eks. kan få farvet hår. Når dette sker, vil du også får en blid håndmassage, hvor der bruges noget af Avedas håndcreme.

Besøg deres hjemmeside i dag

Denne sans for detaljer og velvære er også en af grundene til at Frisør Pii allerede nu er blevet meget eftertragtet som frisør. Hvis du søger en grøn frisør i København, som kan tage sig godt af dit hår og samtidig hjælpe med de nyeste trend inden for styling af håret, så er Frisør Pii et oplagt bud. Fra deres hjemmeside kan du både læse mere om dine mange fordele, åbningstider og priser og du har også direkte adgang til deres praktiske bookingsystem, hvor du kan bestille en tid hos denne økologiske frisør, som passer med din kalender. På siden kan du også læse nærmere omkring deres brug af Avedas produkter og du kan i galleriet se nogle inspirerende billeder af forskellige hårstil, som du kan referer til, når du snakker med din frisør om en ny frisure.

Hos Frisør Pii handler det altid om at give dig det flotteste og sundeste hår, som du vil elske at gå med.