dengodekur.dk

En diæt, der sætter en stopper for irriteret tyktarm, luft i maven og smerter og ubehag i maven.  På siden finder du blandt andet inspiration til opskrifter, der tager sit udgangspunkt i diæten og spændende artikler.

 

Læg vejen forbi siden, og du finder både opskrifter, blogindlæg og litteratur, som hjælper dig til at få din mave i orden. Low FODMAP Diet sætter en stopper for:

 

  • Oppustet mave, så du kan slappe af i andres selskab
  • Irriteret tyktarm – kuren virker, hvor lægerne har givet op
  • Smerter og ubehag – på bare 4-8 uger får du roen tilbage i maven

5 2 kuren
fastekuren
gave til ham
low fodmap diet
low fodmap

 

Men, hvad er Low FODMAP Diet egentlig?

Er du plaget af mavesmerter? Eller en mave, der hele tiden er udspilet og fyldt med luft? Så lider du med stor sandsynlighed af noget, der kaldes irriteret tyktarm. Men fortvivl ikke. Med nogle ændringer af din kostsammensætning, kan du få den gode følelse tilbage i maven igen. Ved at udelukke nogle særlige hulhydrater fra din kost henover en periode på 4-8 uger, kan du få maven i ro igen.

 

Du fleste af os oplever fra tid til anden, at maven bare ikke er i orden. Irriteret tyktarm er ofte den mærkat, der sættes på, når lægerne ikke kan finde anden årsag til dine smerter og ubehag. Faktisk er det omkring hver tiende dansker, der oplever problemer med irriteret tyktarm. Mange lever i mange år med ubehaget uden at finde en løsning.

 

På Dengodekur.dk kan du købe e-bogen Low FODMAP Kost af Philip Løvland. En e-bog, der indeholder vejledning, fødevarelister og 10 lækre opskrifter på almindelige danske retter, som er tilpasset Low FODMAP Diet. Brug evt. opskrifterne til at justere dine egne yndlingsretter til, så de passer til diæten.

 

Udover information om Low FODMAP Diet finder du på dengodekur.dk også information omkring fastekuren 5 2 kuren. Du finder blandt andet e-bogen 5 2 kuren, som udover information om fastekuren også indeholder lækre 5 2 kuren opskrifter.