Dansklån.dk

Hurtig og nemme lån hos dansklån.dk

Vi ønsker at gøre det så nemt for vors brugere som muligt, så derfor har vi oprettet hurtige og billige lån, som det er nemt og lige til at gå til. Med online lån får du bl.a. svar i løbet af en time. De øvrige fordele er en valgfri måned, kun 9% rente, vi forlanger ikke sikkerhed, pengene kan bruges til det du lyster, og er til udbetaling samme dag og senest dagen efter.

Lån her og nu

Du kan have et pludseligt behov for ekstra penge, hvor der ikke er tid til at vente på at du selv tjener dem. Måske du har planer om et studieophold i udlandet eller der er et akut behov for finansiering til fast ejendom og bolig på grund af familieforøgelse eller noget tredje i den dur. Eller du har måske planer om at nedsætte dig som selvstændig og har brug for startkapital eller kapital til at realisere andre lignenede projekter og drømme. For at realisere disse drømme, er der ofte brug for at foretage en investering her og nu, for at få et afkast senere. I dansklån.dk har vi gjort det let for vores låntagere, og derfor blander vi os ikke i hvad pengene skal bruges til og der stilles ikke krav til sikkerhed for lånet.

Billige lån

I dansklån.dk har vi indrettet vores lånepolitik efter at det skal være en fair behandling og aftale. Vælger du et forbrugslån hos os, får du top service i form af en lav rente. Det betyder også at der ikke er skjulte gebyrer. Det billige lån indbefatter desuden en fleksibel afbetalingsrate, der kan sammensættes efter dine behov og midler, hvor du selv afgør hvornår tilbagebetalingen starter og slutter bl.a. ved fastsættelse af størrelse på afdrag. Via vores digitale låneberegner på hjemmesiden, finder du frem til hvad lånet kommer til at koste og hvor længe det tager dig at udbetale det. Lånebregneren gør det nemt for dig at få det store overblik, og selv beregne lånets størrelse og hvor meget det samlet kommer til at koste i forhold til de månedlige ydelser.

Hurtig og nem process

Via Dansklån.dks online service er det dig der styrer hele processen fra start til slut, og vi har gjort det så sikkert og effektivt, som det er muligt. Med hensyn til behandlingen af låneansøgningen, har vi sørget for at processen er så hurtig, som der mulighed for. Det betyder at du får svar inden for 15 minutter højest. Drejer det sig om vores Samlelån kan du forvente en behandlingstid, der tager lidt længere. Godkendes lånet, vil vi indsætte dine penge på din konto i løbet af kort tid. Hos Dansklån.dk har du sikkerhed for en hurtig process vedrørende låneansøgning, som giver energi og turbo, når du vil realisere dine drømme og fremtidsplanner, og det er ofte det der skal til, for at komme i mål og få et godt afkast i den anden ende. 

Hos Dansklån.dk har vi gjort det så nemt som muligt for vore låntagere at låne penge. Der er ikke noget så ægerligt, som ikke at kunne realisere sine drømme, når de banker på, pga. langsom og forældede låneaftaler og fordi møder med bankrådgiver, ikke kan afvikles nu og her.