Jyskpkontrol.dk

Jysk P-kontrol holder styr på parkeringspladsen

Oplever du problemer med ulovligt parkerede biler på din kundeparkering eller i dit nærområde? Jysk P-kontrol er et landsdækkende team af autoriserede parkeringsvagter. På deres hjemmeside kan du læse nærmere om parkeringsloven, hvordan kontrolafgifter udstedes og betales, samt kontaktoplysninger til de medarbejdere, der besvarer klager og øvrige spørgsmål. Jysk P-kontrol arbejder for private og erhvervsdrivende over hele landet, og sørger for frie parkeringspladser hvor parkeringsbestemmelserne overholdes.

Jysk P-firma med opgaver over hele landet

Jysk P-kontrol Aps er en dansk parkeringsservice med hovedkontor i Aalborg. De har derudover afdelinger i Århus, København, Odense og Esbjerg. Firmaets parkeringsvagter varetager patruljeopgaver hos private og erhvervsdrivende kunder, som ønsker professionel kontrol over deres parkeringsområder.De sørger for at holde pladserne fri for uberettigede biler, holder øje med hvorvidt parkeringsbestemmelserne er overholdt og udskriver kontrolafgifter til ulovligt parkerede køretøjer.

På deres hjemmeside kan du læse flere detaljer om regler og procedurer:

Udskrivning af parkeringskontrolafgifter

Sommetider oplever du sandsynligvis, at ulovligt parkerede biler og køretøjer holder i vejen i dit nærområde og spærrer uhensigtsmæssigt for andre billister. Måske er du ansat i en bank, butik eller anden virksomhed, og oplever ulovligt parkerede biler på kundeparkering eller lignende. Det er her, Jysk P-kontrol sætter ind og gør hverdagen lettere for beboere, ansatte og kunder, der skal finde parkering til dagens formål.

Når Jysk P-kontrol finder, at parkeringsbestemmelserne ikke er overholdt, vil der blive udskrevet en kontrolafgift, som vanen tro sættes i forruden. Kontrolafgiften består af et girokort med indbetalingsoplysninger og en udskrift fra Jysk P-kontrol’s afgiftsregister – et register, hvor du finder information om mærket på det registrerede køretøj, registreringsnummer og land. Derudover står også dato og klokkeslæt for udskrivelsen noteret, samt hvor din bil holdt parkeret på tidspunktet.

Sådan betaler du din parkeringskontrolafgift

Din parkeringskontrolafgift betales efter samme procedure, uanset om du har lavet en ulovlig parkering i Herning eller København. Kontrolafgiften betales inden 10 dage efter udskrivelsen blev gjort, hvilket du kan læse på girokortet. Du kan vælge mellem flere forskellige betalingsmuligheder: du kan betale dit gebyr på posthuse over hele landet, gennem dit bankinstitut, eller over homebanking. Vil du være helt sikker på at få betalt til tiden, anbefales det at bruge det vedlagte girokort, som er den eneste måde at betale via check på.

Hvis du ikke betaler kontrolafgiften til tiden, vil du skulle betale ekstra. Første rykker udskrives 10 dage efter betalingsfristen og er på 100 kr. Yderligere 10 dage derefter stiger gebyret med 100 kr. igen, og sådan fortsætter det indtil tredje rykker. Her inddrives afgiften potentielt gennem det danske retssystem, hvilket kan komme til at koste dig mere end 850 kr. i ekstraafgift.

Information om klager og rabatter

Hvis du er uenig i berettigelsen til din parkeringskontrolafgift, kan du kontakte Jysk P-kontrol og indgive en skriftlig klage.

Der tages ikke særlige hensyn til hverken studerende eller pensionister, når det kommer til gebyrets størrelse. Der gives ikke rabatter af nogen art, og afgiften kan ikke betales gennem en afdragsordning, men udelukkende på én gang.

Klik forbi hjemmesiden og læs nærmere.